16 Ocak 2016 Cumartesi

Yeni Bir Mim (Bloggerler Gözünden)

 
    Merhaba sevgili dostlarım.Yeni bir mimle karşınızdayım. İlk  mim etkinliğim ses getirince bir yenisini başlatmak istedim. Bu sefer bu yayını gören herkesi mimledim . Blogger dayanışmasının,  bloglarımızın daha iyi tanınması ve yeni dostluklar edinmek için çok faydalı olduğunu gördüm.  
     Mim yapan arkadaşın soracağı tek soru var . "Bloggerler  gözünden bloğum ?" Blog hakkındaki her türlü düşüncelerinizi yorum kısmında dile getirmek ve sonra aynı soruyu kendi bloğunuzda sormak olacak. Burada yine amaçlanan blogların dayanışmasıdır.
    O zaman ilk olarak ben soruyorum :
           Bloggerler gözünden Cafe Tigris ?
Cevaplarınızı merakla bekliyorum , sevgiyle..

38 yorum:

  1. Kısa zaman içerisinde yanıt vereceğim. Anladığım kadarıyla sorunuzu yanıtlayacak ve aynı soruyu başkalarına soracağız değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim . Soruyu burada cevapladıktan sonra aynı soruyu kendi bloğunuzda kendiniz için soracaksınız .:))

      Sil
  2. Tramvay teyzeleriyle tanıdığım blogu o günden beri takip eder oldum.Ülkü takvimi postunuda çok beğenmiştim.Hem güncel,hem nostaljik neşeme neşe katan bi blog :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim çok çok mutlu oldum ;))) ben de seni severek takip ediyorum ki

      Sil
  3. Güzel ve eglenceli bir mim olacaga benziyor. Ben de varım bu mimde :)
    Benim gözümden senin blogun;
    Tasarım olarak sade ve özellikle hızlı olması benim en önem verdiğim konu. Senin blogunda gayet iyi bu yüzden.
    Onun dışında özgün içerik candır. Ordan burdan kopyala yapıştır yerine kendi düşüncelerini yazan blog yazarları her zaman başımın tacıdır.

    Öneri olarak menü falan eklesen sanki daha iyi olur. Hem yazılarını da kategorize etmiş olursun. Örneğin sinema, okuduğum kitaplar gibi. Yine de tabi sen daha iyisini bilirsin. Nasıl seviyorsan öyle kalsın.

    Diyeceklerim bu kadar.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim önerilerini dikkate alacağım . Teknik konuları yeni yeni öğreniyorum :))

      Sil
  4. Daha yeni keşfetmeme rağmen keyifle takip ettiğim bir blog. Yayınladığınız yazıları gördüğümde okuma isteği duyuyorum. Kendi içinizden geldiği gibi samimi yayınlarınızın devamı dileğiyle...

    YanıtlaSil
  5. Ah tigrisim hemen yorum yapayım o vakit;) Benim gözümde sade ve hızlı bir blog kesinlikle. Zaman kaybettirmiyor ve çok göz yormuyor. Ama kategori konusuna katılabilirim ben de. Kategoriler dikkat çekebiliyor. Seni tanımayanlar için de güzel bir hakkımda kısmı falan eklenebilir.
    Şimdilik bu kadar. Mutlu hafta sonları:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzellik söylediklerini dikkate alacağım . Teknik konuları öğreneyim de ;)) mutlu günler canım

      Sil
  6. Seni tanımasam da , gerçekten bir abla olarak gördüm ve en sevdiğim bloglardan birine sahipsin. Yazılarını okumaktan keyif alıyorum . Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  7. Çok cici bir Blogger. Ozgun,samimi yazılar yazan bir Blogger.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benden mutlusu yok ama , teşekkür ederimmm ;))

      Sil
  8. Bu sefer mimi yorumcular cevaplıyor, çok canti :)
    Yeni yeni blogunuza ziyaretlerim artmaya başlasa da keyifli paylaşımlarınız var, hala aklımdadır şu çay ile ilgi postunuz, çok samimi ve içten olduğuna inandığım bloglardan uzak duramıyorum, elimden geldikçe bir tık tık yapıp, soluklanıyorum ;)
    Emek verilen her şeye saygım var, sizin de özenerek hazırladığınız paylaşımlar gün be gün heyecanımı artıracağa benziyor!
    Görüşmek üzere, sevgiler saygılar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman başımın üstünde yeriniz var , sevgiyle ..

      Sil
  9. Ben cok yeniyim burda, sizi takibe almamın en büyük nedeni iletişim kurabiliyor oluşum. Aslında takibe almadan önce yorumlasarak karsı tarafı biraz tanımayı beklerim. Mesela Yazdığım yoruma iyi niyetli bir şekilde cevap verilmesi kendimi o bloga bir daha geldigimde rahat hissettiriyor. Sizde bu rahatlığı hissettim. Dediğim gibi daha zamana ihtiyacım var.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz hoşluklar getirdiniz . Güzel paylaşımlarda hep birlikte olalım , sevgiyle ;))

      Sil
  10. Ah ben de okumsum bulundum mimi ve yapmam gerekiyor.Eğlenceli olacak:)Yazılarınız gayet hoş ve samimi.Özgün olduğunuz için tebrikler.Temanızı responsive bir tema ile değiştirirseniz daha iyi olacak kanaatindeyim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim , tavsiyelerinizi dikkate alacağım ;))

      Sil
  11. Benim icin blogu özel ve güzel kilan en önemli sey o blogun arkasindaki insandir. Önce onun samimiyetine, ictenligine, sempatikligine bakarim. Gidip yorum biraktigimda ictenlikle cevap yaziyor mu diye (bazilari ictenlikle olmayi birak, hic cevap bile yazmazlar, bunu hic hos bulmam)

    Benim bloguma da , arada bir de olsa ugrayip, sirf yorum yazmis olmak icin degil de, samimice yorumlamis mi diye bakarim. Bunun disinda elbette ilgimi ceken yazilar yazmasi, benim anlayabilecegim, bana hitap eden bir dille, üslupla yazmasi önemli bir unsurdur benim icin.
    Arada bir tebessüm ettiren, arada bir dugulandiran, bazen ögretici, bazen düsündüren...ama her türlü, bir sekilde yüregime dokunan ve beni etkileyen bir blogdur benim takip etmek istedigim.

    Sen de bu saydigim seyleri yeterince sundugun icin, takipcinim sevgili Tigris:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni çok yeni tanımakla birlikte , kırk yıllık dostummuş gibi olman senin yakınlığın ve doğallığından kaynaklanıyor. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim . Yalansız katıksız her halimle burdayım ve olmaya da devam edeceğim . Sevgiyle ...

      Sil
  12. Samimi, sıcak, içten, doğal, olduğu gibi, dost, benzer anılar, benzer yönler, acaba bu gün Cafe Tigris'te ne var dedirten, aranılan, çocukluk, özlem, uzaktan uzağa yudumlanan ve kırk yıllık hatırı olan kahve keyfi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yaaa. Her seferinde belirttiğim gibi seni tanımakla bloğum birden bire gelişti. Blog deryasına açılan kapıda sen vardın çünkü.bir insanı tanımadan gönülden bağlanmak anlamını sende buluyor sevgili Nahide Hanımcım. Yoksa uğurum mu demek daha doğru olur. ;))) sevgiyle ..

      Sil
  13. Kendimde blog dünyasında daha yeniyim dolayısı ile blogun ile de yeni tanıştım fakat hani sadece abone olmak anlamında değil ciddi anlamda da takip eder oldum, keyifle okuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim ben de seni şlgiyle takip ediyorum hele de anlamlı projelerin beni duygulandırıyor . Gerçi bu konuyla ilgili deyaylı bir yazım olacak ileriki günlerde ;)) sevgiyle ..

      Sil
  14. Merhaba:) Okuduğum yazılara g+ verme alışkanlığım var bazen unutuyorum ama onlarda istisna. Blogunuzda ilk kez bugün g+ tuşunu buldum. Genelde yazı sonlarında oluyor. Ama artık bulduğuma göre sorun yok bu konuda.
    Blogda bir değişiklik var sanki. Renklerde mi?
    En üstteki fotoğrafa takılıyorum. Güzel harika bir fotoğraf, fakat yerleşim olarak yarım kalmış gibi.
    Sıra paylaşımlarda; onlara yapacak hiç bir eleştirim yok, uzun da olsalar kısa da olsalar ya da tek cümle, beğenerek, keyifle okuyorum. Samimisiniz, yazılarınıza yansıyor zaten... Bir de -bu önemli- akılda kalıyorlar. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah ah bu Tigris teknik konuları fazla bilmiyor , ama öğrenmek için de gayret gösteriyor. bloğumun yüzüne renk gelsin dedim pembeleştirdim , maviyle uyumlu oldu. Sanırım şablonu değiştirirsem üst resim de ortalanacaktır. Deneme yanılma yoluyla öğreniyorum ;))
      Umarım güzel dostlarımla uzun yıllar burada oluruz . Sevgiyle ..

      Sil
  15. Sayfanızı takip edip yorum yapıyorsam benim için gerisi hikaye. Siz yeterki yazın. Eleştiri zaten bir önceki mim de yapmıştım. Yazılarınızdan ve yorumlara verdiğiniz cevaplardan sıcaklığınız bizlere geçiyor. Samimiyetinizi alabilmek çok güzel. Emeğinize sağlık TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim. beni çok mutlu ettiniz :))

      Sil
  16. Görsel olarak beni kendine çeken bir blogun var :) yazılarını da beğenerek okuyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benden mutlusu yok . çok teşekkür ederim

      Sil
  17. Ben de blogunuzu ilk tanıdığımda yazılarınızdaki samimiyet beni etkiledi.sadece bir cümlelik yorumdan bile bu samimiyet anlaşılıyor.yüreğinize ve emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  18. Sicak,samimi,dost,yakin ve icten..
    Basarili ve guzel blogunuz sanki evinizde agirlar gibi insani. Selamlar olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim . Hakkımdaki düşünceleriniz beni mutlu etti . ;)

      Sil
  19. blog dünyasında, kendime yakın hissettiğim, ortak duygu ve düşünceleri paylaştığım ve yazılarını okurken "aaa, evet ya bende de öyle olmuştu, tabi ya nasıl unutmuşum" gibi cümlelerin kafamda dönmesine neden olan bloglardan birisin :) (ne zamandır bloglara bakamıyordum, bugün öyle dolanıyorum sana da uğradım. blogun böyle çok güzel olmuş)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim , benim için de sen özelsin . Aynı duyguları oaylaşmak çok güzel.
      Yavaş yavaş öğreniyorum bloğumu düzene koyuyorum ;))) sevgiyle

      Sil

Öne Çıkan Yayın

Yalnızlığa Dair

Birine bağlanamayacak kadar        kalabalık yalnızlıklarım         var benim .  Tigris