7 Şubat 2015 Cumartesi

Makyaj Favorileri


Son zamanlarda bloglarda çok sık rastladığım makyaj ürünleri tanıtımlarına ben de bir tanesini eklemek istedim. İstanbul'daki yeğenim bu konuda çok fazla ürüne sahip olduğu için onun anlatımlarına yer verdim. Kötü makyaj yaptığım söylenemez ancak , pek çok ürünün adını ve nasıl kullanılacağını da yeğenimden öğrendim.
Resimlerini çektiğim ve numaralandırdığım ürünler ;

1- Mac krem allık, diğer krem allıklara göre çok daha katı ve pigmentli bir allık. İnanılmaz güzel 
2- Real Tecniques stipling brush , krem allıkları dağıtmak için keşfedilmiş fakat stipling adından da yola çıkarak tampon hareketlerle diğer makyaj ürünlerini de dağıtmada kullanılabilir.
3- Burt's bees , lip balm  çatlamış dudaklar için kullanılan inanılmaz güzellikte bir ürün.(ballısı dışında bir sürü çeşidi vardır)
4- Mac kinda sexy ruju Mac'in diğer ürünleri gibi çok güzel ancak biraz pahallı olması göz önünde bulundurulmalı. 
5- The Balm'ın Hot Mama  isimli allığı , şeftali tonlarındaki hoş rengi , yüze sürüldüğünde hafif pırıltılar yayan yüze aydınlık veren bir dokuya sahip, şiddetle tavsiye edeceklerimden birisi (bunu ben de denedim en kısa zamanda alacağım )
6- Victoria's Secret 'in vücut spreylerinin dünyada bir ünü vardır. Bu ürün vücudunuzda bahar esintileri yayan hoş kokusuyla kullananları memnun eden güzelliktedir( yeğenimin kullanmakta olduğu ürünün adı Pure daydream . Başka koku çeşitleri de mutlaka denenmelidir)
7- Maybelline Newyork the falsies volum espress black drama mascara'nın sentetik kıvrımlı fırçası rimelin eşit bir şekilde kirpiklere yayılmasını sağlıyor. Sudan etkilenmeyen uzun süre kalıcılığını koruyan bir ürün (bunu ben de denedim makyajı temizlerken biraz zorlandım)
8-H&M 'den aldığımız lip balm kalın ve büyük olması nedeniyle dudaklara kolay sürülüyor. Hoş kokusu ve renksiz olması genç kızların rahatlıkla kullanabileceği türden bir ürün 
9- Victoria's Secret lip shine pembe rengi ve dudakta bıraktığı pırıltıları ile hoş görünmenizi sağlayacak bir ürün.
10- Watsons'larda satılan Pot O'miracle lip revitalizer çatlamış dudakların onarılmasında yardımcı olan keskin nane kokusu ile özellikle kış aylarında kullanabileceğiniz bir ürün 
11- The Body Shop'un renkli Lip balmlarının hem kokusu hem dudakta bıraktığı pigmentli yapısıyla genç kızlar tarafından çok rağbet  gören ürün. 
12- Real Tecniques blush brush , allık fırçası toz allıkların kullanımı için tasarlanmış , yüzde fazla pigment bırakmayan allığın eşit şekilde dağılmasını sağlayan yumuşak ucuyla tüy dokunuşu sağlayan bir ürün( bunu ben de aldım , kullanımı harika sonuçlar veriyor)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Yalnızlığa Dair

Birine bağlanamayacak kadar        kalabalık yalnızlıklarım         var benim .  Tigris