3 Mayıs 2016 Salı

Tüm Unutkan Anneler’in Anneler Günü kutlu olsun!



Anneler Günü geldi çattı… “Hep daha iyisi” diyerek bebeklerin ve annelerin isteklerine her zaman en iyi şekilde cevap veren, Türkiye’nin yeni bebek bezi ve ıslak havlu markası Sleepy, Unutkan Anneler’e teşekkür ederek onları unutmadığını gösterdi.
Bir zamanlar uyku kelimesini en sıcak kelime olarak tanımlayan, %50 indirimleri ve yeni sezon çantaları kaçırmayan, en son çıkan filmlere en önce giden, yemek keyfinden asla ödün vermeyen, küçük bir temizlikten sonra bile en az 3 saat dinlenen ve fönsüz dışarı adımını atmayan ama bir gün, dünyalarını değiştiren o büyük mutluluk ile birlikte dünyaları unutan tüm Unutkan Anneler’in Anneler Günü’nü büyük bir coşku ile kutladı.
Kendilerini çocuklarına adaya Unutkan Anneler’i unutmayan Sleepy, Anneler Günü için özel olarak hazırladığı ajandası ile de tüm annelerin kalbini çalmayı başardı. #unutkananneler hashtag’ini kullanarak Instagram ve Twitter sayfalarında paylaşımda bulunan ve Mayıs Ayı boyunca market.sleepy.com.tr adresinden alışveriş yapan herkese dağıtılacak bu ajanda ile tüm bir yıl mutluluk ve bol bol gülümsemeyle geçecek.
http://www.unutkananneler.com/
Sleepy, en sevdikleri pastanın son dilimini her zaman çocuklarına ayıran ve gerçek sevginin ne anlama geldiğini varlıklarıyla kanıtlayan Unutkan Anneler’e “İyi ki varsınız…” diyor ve kalpten bir teşekkür gönderiyor.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

14 yorum:

  1. aslında anneler günü ve babalar günü kutlamalarını gereksiz bulanlardanım... bu günlerde hep, annesi babası olmayanlar geliyor aklıma, bir de anne ve baba olamayanlar... bu dünya çok da adaletli değil biliyorum ama bile bile de birbirimizi üzmek çok acımasızca geliyor bana... ne biliyim...
    anne olanların günü kutlu olsun madem...

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de anne değilim . Ancak birbirinden güzel çocuklarım var. Ben doğurmadım ama annelerinden daha çok düşündüyorum onları.

      Sil
  2. Senin de kutlu olsun tigris ciğim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)) sizin de kutlu olsun

      Sil
  3. Yüreği ana sevgisi ile dolu olanların , ana yarısı teyzelerin , halaların günü şimdiden kutlu olsun ...
    Melek olanların da mekanları cennet olsun
    Sevgiyle kalın ...
    Sizin de çok güçlü bu duyguları taşıdığınızı düşünüyorum ki sadece kitap eylemleriniz yeter bunu görmek için ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, çok tatlısınız 🙈🙈

      Sil
  4. Annelerimizin değerini anlamak için bir gün yetmez ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız. Ama bir gün de olsa onları mutlu etmeliyiz

      Sil
  5. Canım tigrisim anne olmak için bir çocuk dünyaya getirmenin şart olmadığına inananlardanım ben. Zaten doğuran her kadın da anne olamıyor ne yazık ki. Senin küçük meleklerin çok şanslı inan bana senin gibi bir öğretmenleri olduğu için. Sanırım bende unutkan annelerdenim. Ne zaman kendime birşey almak için bir yere girsem kızıma alıp çıkıyorum nasıl oluyor anlamıyorum ama bu hep böyle oluyor :). Belki bir süre daha uğrayamam buralara o yüzden şimdiden senin ve burada ki herkesin anneler gününü kutlamak istiyorum. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmmm nolur kendine çok iyi bak. Anneler günün kutlu olsun . Çok çok öpüyorum

      Sil
  6. Annem Anneeeeeeem sen üzülme :) Anneler günü kutlu olsun...

    YanıtlaSil

Öne Çıkan Yayın

Yalnızlığa Dair

Birine bağlanamayacak kadar        kalabalık yalnızlıklarım         var benim .  Tigris