14 Mart 2015 Cumartesi

Bir Küçük Mutluluk

 
Güneşin bulutların arasından yüzün bir gösterip , bir kaçtığı sonunda yerini hafif bir yağmura bıraktığı bir günde ,önce çok sevdiğim ,ablam  kadar yakın hissettiğim dostumun ,annesinin muhteşem kahvaltı davetiyle güne başlamak çok keyifliydi.en az çocuklar kadar yaşlı insanlarla da aram iyidir, hallerini hatırlarını sorup gönüllerini almayı çok seviyorum . Yaşlı ve yalnız insanların buna çok ihtiyacı olduğunu biliyorum . Onların hayır dualarıyla  , kendimi huzurlu ve mutlu hissediyorum .gülüp söylediğimiz bir kahvaltıdan sonra tabiki kahveler benim elimden yapıldı .Fallar bakıldı güzel dileklerde bulunuldu.Yağmurlu bir öğleden sonra Eskişehir sokaklarında gezmek ,güzeldi.Tatil dönüşünden beri farkettim ki ben hiç çarşıya çıkmamışım .Tatilde İzmir ve İstanbulda çok gezince burada çarşıya çıkma gereği duymamışım . Gün akşama doğru dönerken evimin neşeli ve bir o kadar huzurlu sıcaklığında bir küçük kedi misali kaloriferin dibindeki yerimde , bugünü kaleme alıyorum . 

11 yorum:

  1. ooh ne güzel bir gün olmuş :) mutlu hafta sonları

    YanıtlaSil
  2. Afiyet bal şeker olsun hocam :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Haftanın yorgunluğunu atmak için iyi bir fırsat. Neşeniz ve etrafınızdaki dostlarınız her daim varolsun. Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  4. Uzun zamandır sizi görmüyorum hocam zayıflamışsınız çok güzel olmussunuz nazar değmesin. ♡♡♡<3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy çok teşekkür ederim ,kimi görsem aynı şeyi söylüyor . Nazar boncuğu takacam ;)

      Sil
  5. Çocuklarla ayrı yaşlılarlada ayrı ilgileniyorsunuz en çok da yaşlı insanlar la o kadar ilgileniyorsunuz ki sizi seyrederken insan öyle uzaklara dalıyor ki kendinizi herkeze sevdiriyorsunuz yaşlılarda öyle tatlı sohbet ediyorsunuz ki sizinle sohbet etmeyenler kesinlikle sohbet etme fırsatı bulursa benim ne demek istediğimi anlarlar çok şey anlatmak istiyorum ama kelime bulamıyorum çok tatlı birisisiniz ♡♡♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim , mahçup ediyorsun alışık değilim böyle sözlere.

      Sil
  6. Siz daha güzel sözleri hakediyorsunuz

    YanıtlaSil

Öne Çıkan Yayın

Yalnızlığa Dair

Birine bağlanamayacak kadar        kalabalık yalnızlıklarım         var benim .  Tigris