14 Mart 2016 Pazartesi

Yorumsuz...

Ülkemde yaşanan kötü olaylar, dur durak bilmiyor. İçim yanıyor, kan ağlıyorum. Böyle bir durumda yazacak hiçbir şey yok. Nostaljik Pazartesi yazıma şimdilik ara veriyorum, canlarımız gidiyor, ateş düştüğü yeri yakıyor.

26 yorum:

  1. Evet çok haklısınız. Canlar gidiyor :(, canlar acıyor, takat tükeniyor, söz bitiyor :, (. Hepimizin başı sağolsun. Rabbim yakınlarına sabır versin..

    YanıtlaSil
  2. Daha geçende yine aynı paylaşımı yaptık. Yine ne kadar tanıdık değil mi?

    YanıtlaSil
  3. Başkentin göbeğinde, göstere göstere, dalga geçer gibi, yönetimin dibine kadar girip bombalama yapıyorlar. Bu nasıl bir şey arkadaş... Yazık bu kadar insanımıza...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim artık hiç bir şeyi aklım almıyor :(((((

      Sil
  4. Söylenmesi gereken çok şey söylendi.bugün ben sustum.

    YanıtlaSil
  5. bu gün çok kasvetli, hiçbir şey yapmak gelmiyor, durdu dünya sanki Tigris! :((( ülkemin huzurlu, mutlu bir nostalji olarak görmek istiyorum ki!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum , bilmiyorum ne olacak sonumuz :((

      Sil
  6. MEB ala arası o kadar var mıymış ya; yürürken hemencik bitiyor o yol..şimdi annem yanımda ; ama daha 1 sene önce hep o yolu kullanıyordu...ben orada iken anneme ziyarete gidersem o yolu kullanıyordum...
    ki aslında bunlar önemsiz detaylar...gidiş kötü...Allah sonumuzu hayretsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öğrenciliğimde her gün otobüs beklediğim yer :(((

      Sil
  7. Adam 14 yılın sonunda ülkeyi b........a benzetti hala o koltukta oturuyor:(((

    YanıtlaSil
  8. Tigris'im.Dua dua dua yapacak bir tek şeyimiz kaldı ve sanki bununla sınırlandırıldı.Çok üzgünüz çook :((Şimdi seyrediyorum dinliyorum ,dinledikçe omuzlarım çöküyor.Ne genç canlarımız gitmiş.Ciğerlerimin tüm yangınıyla beddua ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece Ablacım dualarımız hepimiz için . Umarım bu kötü günler son bulacak

      Sil
  9. Duadan başka bir şey gelmiyor elimizden. Gençlerimizi kaybettikçe insanın içi yanıyor. Rabbim izin vermesin böylelerine.

    YanıtlaSil
  10. Bu kadar kısacık aralıklar bunun olması ne kadar can sıkıcı Zülal'in de dediği gibi bizlerle dalga geçer gibi... Yazık.. Çok yazık..

    YanıtlaSil
  11. Hepimizin... bu vatanı yurt bilen, canı yanan herkesin başı sağolsun...

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar.
    Yaşadıklarımızın suçlusu ve sorumlusu biziz!.. Hala başımızdaki idareyi ve zihniyetini savunanlar var. Milletin başını bağlamışlar. Yayın yasağı var. Konuşana ceza var. Ne olacak böyle? Nereye kadar gidecek? En sonunda bir iç kargaşa çıkacak ve henüz daha tam anlamıyla yaşayamadığımız baharımızı da o zaman yaşayacağız herhalde.

    Menfur terör saldırılarında yaşamlarını yitiren tüm kardeşlerimize Cenab-ı Hakk'tan rahmet diliyor; acılı ailelerinin acılarını hafifletmesini ve onlara sabr-ı cemil ihsan eylemesini niyaz ediyorum.
    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
  13. Cnm ne kadar doğru bir hareket yapmışsın. Sen hep içindeki sese güven. Böyle bir zamanda yaz ilan edilmeli ekranlar karartılmalı. Tvler dizi yarışma vermek yerine getirilen yayın yasağına inat ekranını 3 gün ekran karartsalardı.Radyolar şarkı çalmak yerine sadece haber verseydi. İnsanlarda durup bir düşünmezmiydi ne oluyoruz.Demek ki durum kötü bizde bişeyler yapalım demezmiydi. Hiçbirşey olmamış gibi hayata devam etmek bence yanlış. Ölülerimizin bile ardından 40 gün yas tutulurken en az 7 gün ne televizyon ne radyo bile açılmazken. Bence bu süreçleri bu şekilde karşılamak asıl bunu düşünmek gerek nereye gidiyoruz böyle.. Sevgiler cnm..

    YanıtlaSil

Öne Çıkan Yayın

Yalnızlığa Dair

Birine bağlanamayacak kadar        kalabalık yalnızlıklarım         var benim .  Tigris