5 Eylül 2015 Cumartesi

Yeni bir gün


Çok hareketli , renkli bir tatilden sonra yoğun başlayan ve bir o kadar da monoton bir haftanın içinde buluyorum kendimi.Eskişehir'e de okula da alışamadım . Bir hafta sonra tekrar tatil olmamız bu sene adaptasyon sürecimizi de etkileyecek . Hadi bakalım hayırlısı.hafta içi yapılan toplantıda bu seneki öğrencilerim ve sınıfım belirlendi . Müdür beyin övgü dolu sözleri karşısında mahçup oldum . Gitmediğime en çok sevinen kişilerin başında geliyor kendisi.Böyle bir idareciyle çalışmak benim için de ayrı bir gurur kaynağı. Sabahçı olmam avantaj oldu . Daha verimli çalışacağım . Yaz boyunca farklı yerlerde güzel günler geçirmek ,yeni bir ben olarak dönmek , hatta telefonumu da yenilemek bana çok iyi geldi. Tatildi gezmeydi derken evimi çok özlemişim . Sabah keyifle hazırlayıp ,başköşeye kurulup yapılan kahvaltı , günün diğer kısmının da güzel geçmesi için ilk neden oluyor.Kafamdaki soru işaretlerinin bitmesi , hayatımdan ve evimden gereksiz  şeyleri gecikmeli olsa da çıkarmam bu kadar huzurlu ve mutlu olmamın başka bir nedeni. Yanlış anlaşılma korkusuyla kendimi doğru ifade etme endişesi , birine birşeyleri ispat etme derdi olmadan kendim olabilmem çok harika bir duygu .Her sabah umutla, yeni ve güzel günlere uyanmak gibisi yok.

5 yorum:

  1. Ne mutlu size... Yeni bir sene yeni umutlarla, yeni hayallerle, amaçlarla, çabalarla, sevgiyle, neşeyle başlıyor...:) Sene derken zaten öğretmen-öğrenci-veli için sene başı Eylüldür... Bu sene biraz geç başlıyor bizim için ama siz başladınız bile.. Ben daha yazın rehavetinden kurtulamadım.. Adana hala sıcak... 1-2 yağmur görelim de kendimize gelelim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum ki .yazdığınız bu güzel yorum yine bana uğur olur ve güzel bir yıl geçiririm . Buralar gündüz biraz sıcak olsa da akşamları çok serinledi . Serinlik gönderiyorum sevgimle birlikte ;))

      Sil
    2. Umarım çok güzel bir yıl olur...:) Serinlikleri aldım... Çok gerekli çünkü..:) Sevgiler...

      Sil
  2. O umutlu güzel günleriniz hiç eksik olmasın inşallah hayatınızda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ne güzel dilektir bunlar . Hayatın gülümseyen yüzü hep sizinle olsun

      Sil

Öne Çıkan Yayın

Yalnızlığa Dair

Birine bağlanamayacak kadar        kalabalık yalnızlıklarım         var benim .  Tigris