4 Ağustos 2015 Salı

Çanakkale İçinden

Pazar öğleden sonra yine yollardayız . Bu sefer küçüm abimlere misafiriz . Akşam güneşinin kızıllığında Çanakkale Boğazı'nın müthiş manzarası bizi karşılıyor.  Küçük Yumurcağın hasta olması ve gece ateşlenmesi bizleri korkutuyor. Öğleden sonra kendine gelmesiyle bizim de keyfimiz yerine geliyor.
Akşam üstü Çanakkale Kordon'da tatlı bir serinlik bize yol gösteriyor. İskeleden kalkan feribotlar , kayıklar uzun beyaz duvaklı bir gelin edasında suda süzülüyorlar. Truva atı ve saat kulesi resim karelerinde yerini aldıktan sonra Yalı Han' da kahvelerimizi yudumluyoruz . Bu seferki tercihim mentollü kahveden yana oluyor. Damağımda hoş bir ferahlık veren kahveye hanın Üstünü kaplayan ağacın serinliği de ekleniyor.
Dönüşe geçerken küçük yumurcağın doğumgününde(15 Ağustos) bir arada olmayacağımız için akşam doğum günü kutlaması için yaş pasta ve onu mutlu edecek hediyelerimizi alıyoruz . Evdeki küçük kutlama sonrasında tatlı sohbet eşliğinde yenen pasta ve küçük yumurcağın sevinçle hediyelerini açması hepimizi mutlu ediyor. Yorgunluktan herkes yatağna çekiliyor . Yarın yine yolcuyuz . Bu sefer İstanbul . İstanbul bekle geliyorum .

8 yorum:

  1. Desenize guzellikler her yerde :) Yumurcagin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yaslara :)

    YanıtlaSil
  2. mimledim sizi , iyi eğlenceler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim , beni mutlu ettiniz . Şu an yoldayım en kısa sürede mim görevimi yerine getireceğim

      Sil
  3. Güzel yerler... Çok severim Çanakkale'yi.

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun yumurcağa ve nice yaşları olsun...

    YanıtlaSil

Öne Çıkan Yayın

Yalnızlığa Dair

Birine bağlanamayacak kadar        kalabalık yalnızlıklarım         var benim .  Tigris