11 Ağustos 2015 Salı

Büyükçekmece'de Şenlik Var

Kaç gündür fırsat bulup festivalin son iki gününü yazmadım. Dolu dolu geçen cuma ve cumartesi günü unutulmayacak konserler ve gösterilere sahne oldu.

 Cuma günü MFÖ konserinin olması hepimizi heyecanlandırdı. Ki herkes bizimle aynı fikirde olduğu için yer bulmanın imkanı yoktu. Coşkun alkış seli eşliğinde geçen 1 saat olağan üstü performansın sergilendiği gerek görsel gerekse müzikal anlamda unutulmaz anlara tanıklık etti Büyükçekmece .
   Cumartesi günü final yapılacağı için bunu kaçırmak istemedik . Akşam yine Büyükçekmece Kültür Parkı'ndaydık. Her ülkenin halk oyunlarının sergilendiği muhteşem akşam , TRT Avaz kanalında canlı yayınlandı. Büyükçekmece Belediyesi Tarafından Kore'de bir şehrin belediye başkanı tarafından hediye edilen kuş gökyüzünde ışıklar saçarak barışın simgesi olarak hepimize mesaj verir güzellikteydi. Final konfeti yağmuru ve Havai fişek gösterileriyle yapıldı. Sahneden bütün ülkelerden gelen konukların rengarenk kostümleri ile tam bir renk cümbüşü sunuyordu gözlerimize. Dilimizde her gün dinlemekten ezberlediğimiz "Büyükçekmece'de şenlik var , haydi getir rengini sen de , haydi getir sevgini sende ırmak olalım taşalım" Festival şarkısının sözleri , bir sonraki festivalde yine burda olmak umuduyla ayrılıyoruz.

2 yorum:

  1. MFÖ konseri.. Harika..:) Ortam çok güzel, çok coşkulu görünüyor...

    YanıtlaSil
  2. MFÖ'yü dinlemek güzeldir, severim.

    YanıtlaSil

Öne Çıkan Yayın

Yalnızlığa Dair

Birine bağlanamayacak kadar        kalabalık yalnızlıklarım         var benim .  Tigris