3 Mayıs 2019 Cuma

SİTEMİMDİR


Selam canlar
Selam verdim ama kırgınım size hem de çok .
Ayıp olmasın diye yorum yazanlar , bloğa şöyle bir uğrayıp da aman yorum yapmasam  da olur diyenler .
 Ya da işi iyice ileriye götürüp de takipten çıkanlar. A vallahi kırgınım ve de çok üzgünüm. Bir satırı mı benden çok gördünüz, ya dane kötülüğüm dokundu size?
Kalbimi yere atıp tuzla buz etmek mi gitti hoşunuza.
Şunun şurasında kendimce karaladım bir iki satır.
Takip etmedim belki bilmeden sizi . Ama canım siz de kendi bloğunuzu yazmadınız ki nerden bileyim kimdiniz?
Öyle üzüldüm kırıldım ki
Yine de ne diyeyim sağolsun canınız .
Ama suçum ne bileydim . Rahat kordum bu cefalı başı yastığa
Sahi ne yaptım size ?
Allasen söyleyin ?
Küsmem, darılmam
Ama incinirim
Nihayetinde benimki de  taştan değil
Öyle hırslar peşinde koşmadım
Kendimce yazdım kendimce paylaştım.
Sahi neydi sizin beğenmediğiniz
Sahi neydi istemediğiniz ?


32 yorum:

  1. Üzülmüşsün, kırılmışsın. Bu kadar ince düşünürsen huzuru bulamazsın. Önemli olan senin yazdığın zaman hissettiklerindir. İnsan kendisi için yazar, kendisi mutlu olduğu için, rahatladığı için. Elbette beğenilmek çok güzel, önemsememek mümkün değil. Ancak esas olan yazdığında iç dünyanda hissettiğindir. Hadi gülümse..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kendim için yazıyorum. Ama değersizlik var ya işte beni bitiren bu

      Sil
  2. Ve Aleykümselam. Öncelikle üzüldüm sizin adınıza. Kim neden çıktıysa bence üzmeyin kendinizi.
    Bende uzun süredir yoktum blogumda. Sizler gibi bende kırıldım bazı şeylere. Ama hayat işte.
    Bilmiyorum kaç takipçiniz takibi bıraktı ama belki teknik bir arızadır.
    Önceden böyle değildi. İnsanlar bloglara samimi yorumlar yapar, birbirlerine destek olurlardı. Bende blogumda samimi olmayan yorumlar gördüğümde deliriyorum ama ne yapayım insanlar, blogcular değişti. Herkes tıklanma peşinde. Ben umursamıyorum. Tıklanmasının canı cehenneme. Ben emek harcayıp günlerce uğraşıyorum yazımı hazırlamak için. Birisi çıkıpta güzel yazı emeğine sağlık gibi tek satırlık sırf yorum yapmak için yorum yaptığında deliriyorum ama elde değil. Her neyse sözü fazla uzattım. Sürçü Lisan ettiysem affola.
    Zaman değişti, hayat değişti ve blogcularda değişti. Ne mutlu değişemeden kalanlara. Üzülmeyiniz.
    Saygılarımla. Vesselam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buralar çok bozuldu. Blogger ortamındaki eski kalite yok maalesef.
      Arızalar teknik değil maalesef

      Sil
  3. heeey noldu kiiiiii. ay özellikle yapan yoktur yaa, yani özellikle gelmeyen yokturdur yaniiii :) takip çıkan bilemedim ama yoruma gelmeyenler söleeee kim banaaa :) bi sorayım onnara ben. yaa sürekli gelip yorum yapıp da gelmeyi kesen yoktur yaa. belki yazmıyodur yani. herkesi tanıyom ki ben. söle bi öğrenirim yaniiii :) istersen tabisidekii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın Deep işte öyle bir serzenişti benimkisi. Eskisi gibi değil kimse

      Sil
  4. Kıymetli Tigris öğrermenim, üzülmeyin. Blog camiasından ben de çok dertliyim. Kaleme aldığım yazımı okumamış, şöyle diyor. 'Bu güzel yazıyı paylaştığınız için teşekkür ederim" Ya hu niye teşekkür edersin, sen teşekkür et diye yazmadım ben o yazıyı. Ayrıca samimi değilsin, okumadın ki!!! Bir de şöyle arakadaşlar var. Evvela yazımı okumamış, yukarıdaki yorumlardan seç beğen al kopyala yapmış. Oh Ne güzel ben de yedim. Demem o ki ben birkaç değerli dost belirledim. Yazılarını keyifle okuyorum. Eksik olmasınlar onlar da bloguma katkıda bulunuyorlar. Size de tavsiyem kıymetli öğretmenim. Çiçek çiçek gezen bal arıları var. Yoklukları bir şey kaybettirmez. Tatlı canınızı da üzmeye değmez. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah en acısı da o çok güzel yüreğinize sağlık cümlesi . Sizlerin varlığı beni mutlu ediyor. Diğerleri umrum değil.
      Ama içimdekileri de yazmak istedim

      Sil
  5. Tirgis Hocam, yazdığınız her satırın hepsine katılıyorum. Blog dünyasının suyunu çıkardılar. Ben bu konuda bir çok post yazısı yazdım. Hala daha yazıyorum. Ben blog sayfam da bunları yer veriyorum diye hiç kimse yorum yapmıyor. Benim için de çok önemli değil yorum yapmamaları. Bizler blog yazıyorsak her yazdığımız satırdan ve her yaptığımız davranıştan sorumluyuz. Daha yeni blog sayfası açan arkadaşlarımıza yazdıklarımızla çok yanlış yönlendiriyoruz. Blog açmak, blog yazmak paraya döndü. Duygular, hisler, kelimeler anlamını yitirdi. Blog sayfalarında reklam sayfaları ve içlerinde fiyat listeleri bu saatten sonra bunun önü alınmaz. Ben de sosyal medyalar da paylaşımlar yapmaya başladım. Blog dünyasın ben de uzun zamandır blog okumuyorum. Şimdiye kadar okumadığım hiç bir yazının altına yorum yapmadım bu saatten sonra da yapmam. Bir insan emek veriyor paylaşım yapıyor. Ona saygı göstermek gerekir. Düşünceniz farklı olabilir. Olayı farklı yerlere çekmenin de bir anlamı yok. Bizler birbirimize doğruya, adalete ve başarıya teşvik etmiyoruz. Kendi çıkarlarımız ve menfaatlerimiz doğrultusuna hareket ediyoruz. Sonuç kaçınılmaz sonla bitiyor. Sevgili hocam, bundan sonra zamanım ve sağlığım olduğu sürece blog yazılarınızı takip edip okuyup yorumlayacağım. Zaten diğer sosyal hesaplarda takip ediyorum. Blog sayfanız da da son zamanlar da yapmaya başlamıştım. Ben kendi adıma her hangi bir yanlış bir şey yapmış isem özür dilerim. Her şey gönlünüze göre hayırlısı olsun. Kendinize iyi bakın. Allah'a emanet olun.
    Selam ve dualarımla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz çok teşekkür ederim.
      Sizi bilirim. Hep takiptesiniz menfaatçi bencillere benim sözüm.
      Özür dileyecek bir şey yok.
      Siz de kendimize çok iyi bakın

      Sil
  6. Merak etmeyin hocam, okuyoruz da yorum atıyoruzda :) Az olsun öz olsun sıkmayın canınızı

    YanıtlaSil
  7. Bu aralar blog alemi bahara aktı sanırım, pek sessiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman yaaa işlerine nadıl gelirse öyle . Baharı kimse bahane etmesin yemezler

      Sil
  8. Yerden göğe kadar haklisin canim. Ben de bircok arkadasa kirginim. Yillardir yorumlastigim ve hatta dost oldugumuzu düşündüğü m insanlar ya hic gelmiyor, ya da on yorum yazsam lütfen gelip bir yaziya ayip olmasin diye yorum birakiyor. Kimseye bir kötülük yaptigimi sanmiyorum ve gercekten tek tek insanlara gidip sormak da istemiyorum artik. Gelen gelsin gelmeyenin cani sağolsun. Israrla gelmiyorsa bu da bir mesajdir bence . Mesgul olsalar baska bloglarda yorumlari dolu. tenezzül etmeyenlerle ugrasamam. Ama insanin üzülüp kabullenemedigi bir sey yapmadigi halde bu tavirla karsilasmak. Ben kendimce yazilarimi yazilarim benim belirli bir okunma oranim var zaten, yorum gelsin gelmesin degismiyor. Gelen olursa giderim ben de bundan sonra. İnsanlarin kaprisinden biktim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hah bak ne güzel yazmışsın Deryacım , herkes işine nasıl geliyorsa öyle .

      Sil
  9. Seni çok üzmüşler ama.Bazen bu yorum konularına bende takılıyorum sonra es geçiyorum. Havalar ısındı insanlar bahar aleminde sanırım:) Bloglarda biraz gevşeme seziyorum, kendim dahil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzülmeyecek gibi değil ki
      Herkes hep bana diyor olduuu

      Sil
  10. uzun süre yazmayınca, bu blog öldü heralde deyip çkıkıyorlar takipten. bir de sadecec yorum için gelenler var, onlar da gidiyor sanırım. neyse, biz bzie daha mı güzeliz ne :)

    YanıtlaSil
  11. Sevgili kızım. Bu alemde beklentisiz olmak galiba en iyisi. Benim de kırıldığım şeyler oluyor ama artık üzülecek hiç halim kalmadı.Sana niye kırılsınlar ve sen kimi kırmış olabilirsin ki? Lütfen o güzel gönlünü sıkma. Sevgilerimle yavrum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beklentim yok Ece Ablacım
      İçimdeki birikmişleri dökmek de gerekiyor arada sırada

      Sil
  12. Ciddi oranda blog okunması düştü.Biz de aynı sıkıntıları yaşıyoruz.Hızla tüketilip atılıyor er şey.Kişisel olarak düşünme lütfen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman yaaa ne yapmaya çalıştıklarını anlamış değilim

      Sil
  13. bence bana kırılmamışsınızdır :) Ama bence bu kadar sıkıntı yapmayın havalar ısındıkça bu tip şeyler yaşanacaktır.Ben şöyle düşünüyorum işi vardır görmemiştir.Sıkıntısı vardır ne bileyim bir şekil avutuyurum. Siz yazın onlarıda ziyaret edin arada inceden de laf sokun benim gibi gelirler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakın size de kırılırım 😉 işi varmış bakıyorsun ki aynı kişi başka bloglarda fink atıyor. Yemezler

      Sil
    2. o zaman farklı canım olsun siz moralinizi bozmayın saygılar.

      Sil
  14. Uzun zamandır blog alemine giremiyordum yoğunluktan. Bir gireyim dedim kırık dökük cümlelerle yara bere içinde bir yürek buldum. Hassaslık ve duyarlılık bazı insanların lanetidir. Yanlış anlama, ben de çok kırılırım böyle gelip bakıp gidene ya da takibi bırakana. Ama şu var ki kaybedenler kulübüne sen değil onlar girmiş oldular :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hah sağlam dönüş olmuş. Buraların son durumu bu işte . Yahu geliyor ad yok san yok . Bi bakmışsın aynı hızla takipten çıkmış. Daha kim olduğunu bilmeden. Niye geldin o zaman .

      Sil
  15. Gönlünü kırmışlar senin Tigris, o vefasızlara benim de söyleyecek bir kaç sözüm var:
    Bir kez gönül yıktın ise
    Bu kıldığın namaz değil
    Yetmiş iki millet dahi
    Elin yüzün yumaz değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah Yunus ne kadar da doğru demiş. Ama bu devride kimse bunu umursamıyor ki varsa yoksa ben diyor herkes

      Sil

Öne Çıkan Yayın

Yalnızlığa Dair

Birine bağlanamayacak kadar        kalabalık yalnızlıklarım         var benim .  Tigris